facebook tracking

Vi hjelper din bedrift!

Vi tilbyr rekrutteringsbistand og konsulenttjenester til små og mellomstore bedrifter over hele landet.

Vår visjon

Vi engasjerer oss for miljøet på arbeidsplassen. Vi ser menneskene bak bedriftene og menneskene bak CV'ene. Med fokus på miljøet vil vi få arbeidsforhold som varer mellom bedriftene, kandidatene og oss.
Vi vil bidra til å skape den perfekte balansen mellom motivasjon, miljø og kompetanse. Det er disse menneskelige drivkreftene som står bak vekst og gode verdier.
Det er viktig for oss at deres krav blir møtt og at dere er fornøyde. Vi er dedikerte og involverte i både bedriftene og kandidatene våre. Vi streber etter å gjøre alle parter fornøyde.
Pyramide

Våre verdier

Motivasjon for å starte, miljø for å bli, kompetanse for å lykkes.

Motivasjon
Vi er dedikerte og engasjerte mennesker som jobber hardt og som alltid står på for å oppnå våre mål og holde våre løfter. Uten dedikasjon vil man aldri starte, men enda viktigere er å være konsistent for å fullføre det man har startet på.
Miljø
Vi verdsetter hverandre, våre kunder og søkere. Målet vårt er å skape et mangfoldig og inkluderende miljø hvor alle føler de har rett til å trives og nå sitt fulle potensiale på arbeidsplassen.
Kompetanse
Vi søker ny kunnskap hver dag fordi vi alltid streber etter å forbedre oss og finne de beste løsningene i vårt arbeid. Den største trusselen mot fremgang er tilfredshet, og vi blir aldri tilfreds i vår søken om ny kunnskap.

Vi finner kandidatene som deler dine verdier

Å finne gode ansatte er en tid- og ressurskrevende jobb. Vi hjelper deg gjerne med denne jobben. Vi har alle verktøy og ressurser tilgjengelige for å finne gode kandidater til ditt behov.

Vi tar dine behov på alvor. Det er viktig for oss at dine krav blir møtt og at du er fornøyd med de ansatte du får fra oss. For å sikre at du blir fornøyd passer vi blant annet på å være tilgjengelige for deg gjennom hele rekrutteringsprosessen og sørger for å ha en åpen og ærlig dialog.

Vi inngår både langsiktige og bærekraftige samarbeid, men tar også imot små oppdrag ved periodevis større behov hos din bedrift.

Du er hjertelig velkommen for en uforpliktende prat for å høre hva vi har å tilby.

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor